Kokeile kryptovaluuttoja, jos etsit toimivaa vaihtoehtoa perinteisille maksutapoille, kuten käteiselle ja luottokorteille. Tälle nimenomaiselle rahalle on nykyään paljon käyttöä kaikkialla maailmassa. Monet yritykset ovat nyt valmiita vastaanottamaan maksuja kryptovaluutoissa ja perinteisissä valuutoissa.
Koska Bitcoin on yksi laajimmin käytetyistä kryptovaluutoista, huomattava määrä henkilöitä on viime aikoina alkanut sijoittaa rahojaan Bitcoiniin. Poistat kaikki mahdolliset haavoittuvuudet liiketoimissasi käyttämällä Blockchain-tekniikkaa.Seuraavissa kappaleissa tunnet joitain Bitcoinin käytön tärkeimmistä eduista. 

Yksinkertaiset taloustoimet

 Jos teet paljon liiketoimintaa laillisten edustajien ja välittäjien kanssa, tiedät luultavasti jo, että he maksavat suuria transaktiomaksuja jokaisessa kaupassa. Lisäksi olet vastuussa huomattavan määrän paperityöstä, palkkioista ja välityspalveluista aiheutuvien kulujen kattamisesta.
Toisaalta, jos käytät kryptovaluuttoja, voit päästä eroon kaikista transaktion välittäjistä. Kaikissa asioissasi käytät luotettavaa verkostoa. Jokainen tapahtuma on avoin, eikä siihen liity merkittäviä kuluja. 

Omaisuuden siirrot

 Kryptovaluutan omistusoikeus voidaan nopeasti ja helposti siirtää henkilöltä toiselle. Blockchain-tekniikka on minkä tahansa ekosysteemin liikkeellepaneva voima. Tämän ansiosta voit hoitaa kaiken liiketoimintasi riskittömässä ja suojatussa ilmapiirissä.
 Yksi Bitcoinin käytön etu on, että sen avulla käyttäjät voivat sisällyttää tuleviin maksuprosesseihin kolmannen osapuolen vahvistuksen. Jos sinulla on tätä rahaa, varojen siirtäminen on yksinkertainen prosessi, joka ei aiheuta sinulle ongelmia. 

Ehdottoman luottamukselliset kaupat

Kirjaa pidetään aina, onko osto tehty käteisellä vai luottokortilla. Lisäksi rahoituslaitos, jossa sinulla on tili, säilyttää kopion näistä tiedoista.
Pankkisi kirjaa kaikki tapahtumat, jotka teet laitoksen kanssa. Vaikka omistaisit oman yrityksen, rahoituslaitoksesi tietää, kuinka paljon rahaa olet tallentanut monille tileillesi. Tämä ei ole suotuisa kehitys kykyyn säilyttää yksityisyytensä. 

Alhainen palvelumaksu liiketoimista

 Jos tarkistat tiliotteen, huomaat hämmästyneenä, että pankki on laskenut tapahtumamaksun jokaisesta tähän mennessä suorittamastasi tapahtumasta. Pääasiassa sinulta veloitetaan korkeita transaktiomaksuja, jos lähetät tai talletat rahaa verkkosivustoille, kuten nettikasino NetBet
Jos teet suuren määrän tapahtumia päivittäin, maksamasi pankkikulujen kokonaismäärä on melko suuri. 

Toisaalta kryptovaluuttoihin liittyvät

 transaktiokustannukset ovat melko halpoja. Jos kuitenkin päätät ulkoistaa kryptovaluuttalompakkosi hallinnan kolmannelle osapuolelle, on mahdollista, että sinua voidaan joutua maksamaan tästä palvelusta. Toisaalta perinteisten pankkien perimiin kustannuksiin verrattuna nämä maksut ovat paljon alhaisemmat.