Jos olet urheilufani, tiedät että mikään ei ole niin hienoa kuin katsella suosikkijoukkuettasi tositoimissa. Mutta joskus ei ole aina mahdollista nähdä peliä suorana lähetyksenä televisiosta. Siinä Audials Movie tulee kuvaan mukaan. Tämän Windows-ohjelmiston avulla voit helposti ladata tai suoratoistaa urheiluvideoita ilman rekisteröintiä tai vaivaa.

Mikä on Audials Movie?

Audials Movie on ohjelmisto, jonka avulla voit tallentaa CBS Sportsin sekä lukemattomien muiden kanavien sisältöä omalle tietokoneellesi HD-laadulla. Se on Windows-käyttöjärjestelmälle kehitetty ohjelmisto, joka on helppokäyttöinen ja jonka avulla voit katsella suosikkisarjojasi, elokuvia, urheilua ja muita ohjelmasisältöjä juuri silloin kun haluat. Audials Movie sisältää myös paljon hyödyllisiä lisäominaisuuksia, joiden avulla saat katselukokemuksestasi kaiken irti. Näihin lisäominaisuuksiin kuuluu esimerkiksi mahdollisuus keskeyttää ja jatkaa suoraa lähetystä sekä mahdollisuus tallentaa tallenteita myöhempää katselua varten. Voit myös leikata tallenteistasi mainoskatkot pois saadaksesi keskeytymättömän katselukokemuksen.

Urheilun ystävä nauttii varmasti Audials Movie -ohjelmiston käyttämisestä. Urheiluun liittyy olennaisesti myös vedonlyönti, johon liittyen hyödyllistä tietoa tarjoaa vetovihjeet.org.

CBS Sports -ohjelmien tallennus Audials Movie -ohjelmiston avulla

Audials Movie -ohjelmiston käyttö on hyvin suoraviivaista ja vaivatonta. Seuraavaksi käymme läpi kaikki tarvittavat vaiheet lempiohjelmiesi tallentamisen aloittamiseksi.

Lataa ohjelmisto

Lataa ensin Audials Movie -ohjelmisto Audialsin verkkosivustolta ja asenna se tietokoneellesi. Lataus on ilmainen ja rekisteröintiä ei tarvita. Asennuksen jälkeen avaa ohjelmisto ja siirry ”Video Streaming” -osioon. Valitse seuraavaksi ”Format”-pudotusvalikosta profiili, jossa on haluttu videotiedostomuoto (esim. MP4).

Voit kokeilla ohjelmistoa ilmaiseksi demoversiolla, mutta jos haluat jatkaa sen käyttöä, sinun on ostettava täysversio. Juuri nyt se on saatavilla alennettuun 39,90 dollarin hintaan normaalin 49,90 dollarin sijaan.

Aloita tallennus

Kun sinulla on Audials Movie -ohjelmisto avattuna koneellasi, jatka napsauttamalla ”CBS Sports” -laattaa. Mene sitten osoitteeseen cbssports.com Chrome- tai Firefox-selaimessa ja valitse ohjelma, jonka haluat nauhoittaa. Videovirran tallennus alkaa suoraan videon toistamisen yhteydessä. Varmista, että video toistetaan alkuperäisessä koossa, jotta saavutetaan paras mahdollinen laatu – et halua menettää yhtään yksityiskohtaa toiminnasta! CBS Sportsin tallennuksen edistyminen näkyy ohjausikkunassa.

Valmista!

Videostriimin tallennuksen ollessa valmis, tallenne siirtyy Audials-soittolistaan näytön oikeassa reunassa. Audials Movie merkitsee tiedoston jälkikäteen automaattisesti. CBS Sports -ohjelmasisältöä voi tallentaa muun muassa MP4-, WMV-, AVI- ja 3GP-tiedostomuodoissa. Tallentamisen jälkeen voit toistaa ja muokata tallennetta Audials-ohjelmassa tai siirtää sen koneellesi, josta sen siirtäminen esimerkiksi laitteelta toiselle käy helposti.

Viisi syytä käyttää Audials Movie –ohjelmistoa

  1. Helppokäyttöisyys. Audials Movie on erittäin helppokäyttöinen jopa niille, jotka eivät ole teknisesti perehtyneitä. Ohjelmistossa on käyttäjäystävällinen käyttöliittymä, jonka ansiosta muun muassa CBS Sports -ohjelmien tallentaminen on helppoa. Lisäksi ohjelmiston mukana tulee selkeät ohjeet ohjelmien tallentamiseen, joten voit aloittaa heti.
  2. Korkealaatuiset tallenteet. Audials Movie tuottaa laadukkaita tallenteita CBS Sports -ohjelmista, joten voit nauttia niiden katselusta kristallinkirkkaalla HD-laadulla. Lisäksi tallenteet tallennetaan muotoon, joka on yhteensopiva useimpien mediasoittimien kanssa, joten voit katsoa niitä televisiosta, tietokoneesta tai mobiililaitteesta.
  3. Laaja valikoima kanavia ja striimauspalveluita. CBS Sportsin lisäksi Audials Movie mahdollistaa ohjelmien tallentamisen monilta eri kanavilta ja suoratoistopalveluista. Näihin kuuluvat suositut tv-kanavat kuten CNN ja BBC:n kanavat sekä suoratoistopalvelut kuten Netflix ja HBO Max.
  4. Tallenna ohjelmat useissa eri muodoissa. Sen lisäksi, että voit tallentaa tallenteet useimpien mediasoittimien kanssa yhteensopivaan muotoon, Audials Movie mahdollistaa tallenteiden tallentamisen useissa eri muodoissa. Näin voit valita sinulle ja laitteillesi parhaiten sopivan formaatin. Voit esimerkiksi tallentaa tallenteen MP4- tai AVI-tiedostona.
  5. Ilmainen kokeiluversio saatavilla. Audials Movie tarjoaa ilmaisen kokeilujakson, jotta voit kokeilla ohjelmistoa ennen ostamiseen sitoutumista. Ostamisen jälkeenkin sinulla on mahdollisuus saada rahat takaisin 14 päivän ajan, jos et ole tyytyväinen palveluun.

Onko tallentaminen Audials-ohjelman avulla laillista?

Audialsin käytön laillisuus riippuu muutamasta eri tekijästä, kuten asuinmaastasi ja nauhoitettavan materiaalin tekijänoikeustilanteesta. Yleisesti ottaen televisio-ohjelmien tallentaminen henkilökohtaiseen käyttöön on kuitenkin laillista useimmissa maissa. Joissakin maissa, kuten Yhdysvalloissa, on nimenomaan tämäntyyppisen tallentamisen sallivia lakeja.

Audialsilla nauhoittamisen laillisuuden tärkein tekijä piilee siinä, että ohjelma on suunniteltu vain henkilökohtaiseen käyttöön. Se tarkoittaa, että voit käyttää tekemiäsi äänityksiä vain omaan henkilökohtaiseen nautintoosi etkä kaupallisiin tarkoituksiin.

Audialsilla voidaan tallentaa myös vain sellaista sisältöä, joka on jo julkisesti saatavilla. Tämä tarkoittaa, että voit tallentaa vain sellaista sisältöä, joka on vapaasti kaikkien saatavilla. Tällaisia sisältöjä ovat esimerkiksi televisio- ja radiolähetykset sekä podcastit. Voit myös tallentaa erilaisten striimauspalveluiden kuten Hulu ja Disney+ ohjelmia, jos olet jo palvelun tilaaja. Palvelujen kuukausimaksuja ei siis voi Audials Movie -ohjelmiston avulla kiertää!

Audials noudattaa kaikkia asiaankuuluvia tekijänoikeuslakeja. Tämä tarkoittaa, että et voi käyttää Audialsilla tekemiäsi tallenteita jonkun toisen tekijänoikeuksien loukkaamiseen. Et voi esimerkiksi nauhoittaa Netflixistä elokuvaa ja sitten myydä tai levittää sitä ilman tekijänoikeuden haltijan lupaa.

Katso ottelut silloin kun sinulle sopii

Movie -ohjelmisto on helppo ja laadukas tapa tallentaa CBS Sports -ohjelmia henkilökohtaiseen käyttöön. Ohjelmiston avulla voit tallentaa monenlaisia kanavia ja suoratoistopalveluja, mukaan lukien CBS Sports, HD-laadulla. Voit myös tallentaa tallenteesi useissa eri muodoissa, jotka sopivat parhaiten tarpeisiisi ja laitteisiisi. Lisäksi saatavilla on ilmainen kokeiluversio ja 14 vuorokauden rahat takaisin -lupaus, joten voit kokeilla ohjelmistoa riskittä ennen ostamiseen sitoutumista!

Jos olet urheilun ystävä joka inhoaa matsien missaamista, Audials Movie -ohjelmisto on sinulle juuri oikea valinta. Voit katsoa lempipelisi silloin, kun juuri sinulle sopii. Sinulla on mahdollisuus elää suosikkihetkesi uudestaan ja uudestaan, taatulla laadulla ja ilman keskeytyksiä. Tutustu siis rohkeasti!