Jos olet urheilun ystävä, on suuri mahdollisuus, että olet kuullut ESPN:stä. Se on kaapeli- ja satelliittiverkko, joka on yksi suurimmista ja menestyneimmistä maailmassa, ja se lähettää erilaisia ​​urheiluohjelmia, mukaan lukien live-pelejä, kohokohtia, analyyseja ja paljon muuta. Se on perustettu vuonna 1979 Yhdysvalloissa ja vuonna 2021 lopussa sen tarjoamia ohjelmia näki noin 76 miljoonaa katsojaa. Se näyttää ohjelmia yli 200 maassa, Euroopassa sillä on paikallisia kanavia Hollannissa ja Englannissa.

Televisioverkkojensa lisäksi ESPN ylläpitää myös useita radioasemia ja verkkosivustoja. ESPN Radio on valtakunnallinen urheilukeskusteluradioasemien verkosto. ESPN-verkkosivusto tarjoaa uutisia, tuloksia, tilastoja ja muuta tietoa urheilusta. Sivusto sisältää myös videokohokohtia, pelien live-streameja ja paljon muuta.

Kuinka katsella ESPN:ää Suomessa

Harvalla tosin Suomessa on pääsy sen tarjoamiin ohjelmiin. Ja vaikka ESPN näkyisikin kodissa kanavapaketin kautta, niin esimerkiksi matkustellessa se jää näkemättä. Melkein aina VPN on vastaus tällaisiin haasteisiin, missä sivustot ovat asettaneet maarajoituksia tai jos kanava on asennettuna kodin televisioon, estäen täten ulkomailta urheilua katsovat näkemästä ESPN-kanavan. On olemassa maksullisia ja maksuttomia tapoja kiertää tämä, ja lisää tästä aiheesta voit lukea vpnyhteys.online.

ESPN:n katsominen verkossa on helppoa, mutta sinun on maksettava TV-tunnuksistasi, jotta voit käyttää useimpia ydinkanavia. Kiertääksesi tämän, tarvitsee sinun vain rekisteröityä internetin kautta käytettävään ohjelmantarjoajaan, kuten Sling TV, Hulu + Live TV, YouTube TV tai DirecTV Stream. Nämä palvelut eivät vaadi pitkäaikaisia ​​sopimuksia tai fyysistä kaapeli- tai satelliittiliitäntää. Monet tarjoavat jopa maksuttomia kokeilujaksoja, joten voit katsella ESPN:ää ilmaiseksi – ainakin muutaman viikon ajan.

Mikä parasta, nämä palvelut ovat täysin yhteensopivia VPN:n kanssa. Varmistaaksesi sujuvimman katselukokemuksen, valitse ESPN:ää katsoaksesi Yhdysvaltain palvelimeen.

Mikä on VPN?

VPN:n tai virtuaalisen yksityisverkon avulla voit luoda suojatun yhteyden toiseen verkkoon Internetin kautta. VPN-verkkoja voidaan käyttää aluerajoitetuille verkkosivustoille pääsyyn, selaustoimintasi suojaamiseen julkisen Wi-Fi-verkon uteliailta katseilta ja paljon muuhun.

Nykyään VPN:t ovat todella suosittuja, mutta eivät niistä syistä, jotka ne alun perin luotiin. Aluksi niitä käyttivät enimmäkseen yritykset, jotta työntekijät voivat muodostaa turvallisen yhteyden yrityksen verkkoon etäisistä paikoista. Mutta nyt, kun saatavilla on niin monia julkisia Wi-Fi-hotspotteja, yhä useammat ihmiset käyttävät VPN:itä yksityisyytensä suojaamiseen verkossa ollessaan.

Jos olet huolissasi online-yksityisyydestä, turvallisuudesta tai haluat vain käyttää estettyä sisältöä, sinun tulee ehdottomasti harkita VPN: n käyttöä.

Kuinka VPN toimii?

VPN luo turvallisen, salatun yhteyden tietokoneesi ja VPN-palvelimen välille. Tämä estää kaikkia heitä, jotka ovat kanssasi samassa verkossa näkemästä liikennettäsi. Kaikki liikenne nimittäin reititetään VPN-palvelimen kautta ennen kuin se saavuttaa vierailemasi verkkosivuston. Tämä tarkoittaa, että Internet-palveluntarjoajasi ja kaikki muut liikennettäsi tarkkailevat näkevät vain, että olet yhteydessä VPN-palvelimeen, eivät yksittäiseen verkkosivustoon. Tämä piilottaa myös todellisen IP-osoitteesi ja sijaintisi, koska verkkosivusto näkee vain VPN-palvelimen IP-osoitteen. Tätä voidaan käyttää aluerajoitetun sisällön käyttämiseen tai muun sensuurin ohittamiseen.

Ovatko VPN:t laillisia?

VPN:t ovat täysin laillisia useimmissa maissa. Joissakin maissa VPN:n käyttö on kuitenkin rajoitettua tai kiellettyä, kuten Kiinassa, Venäjälla, Irakissa ja Turkissa.

Jos aiot käyttää VPN:ää matkustaessasi johonkin näistä maista, varmista etukäteen, onko se laillista.

Minkä VPN:n minun tulisi valita?

Se riippuu tarpeistasi. Jos haluat vain poistaa joidenkin verkkosivustojen eston tai piilottaa selaustoimintasi Internet-palveluntarjoajaltasi, ilmainen verkkovälityspalvelin tai VPN-laajennus tekee työn hienosti.

Mutta jos haluat enemmän ominaisuuksia ja parempaa suojausta, sinun tulee ehdottomasti harkita maksullisen VPN-palvelun hankkimista. Maksullisissa VPN-verkoissa on yleensä joukko lisäominaisuuksia, joita ilmaisilla ei ole, kuten:

 • Suuremmat nopeudet
 • Rajoittamaton kaistanleveys
 • Ei mainoksia
 • Useita samanaikaisia ​​yhteyksiä
 • 24/7 asiakastuki

Jos välität online-yksityisyydestäsi ja turvallisuudestasi, maksullinen VPN on ehdottomasti investoinnin arvoinen.

Kuinka katsella ESPN:ää verkossa VPN:n avulla

Käyttö on helppoa, seuraa vain näitä neljää askelta päästäksesi ESPN:n ohjelmatarjontaan käsiksi.

1. Rekisteröidy käyttäjäksi VPN-palveluntarjoajan sivustolla. Valittavana on monia palveluntarjoajia, joten tee taustatyötä tutustumalla heidän palveluihinsa ja löydä tarpeisiisi parhaiten sopiva.

2. Lataa ja asenna VPN-ohjelmisto laitteellesi.

3. Muodosta yhteys palvelimeen Yhdysvalloissa.

4. Avaa ESPN:n verkkosivusto tai sovellus ja nauti kaikesta monipuolisesta tarjonnasta!

Miten valita paras VPN-palveluntarjoaja ESPN:lle

Oikeanlaisen VPN:n päättäminen on hankalaa, mutta urheilun suoratoistoon liittyy aivan toinen paine. Loppujen lopuksi huono suorituskyky voi johtaa siihen, että menetät ratkaisevan hetken. Tämän estämiseksi olemme koonneet joukon vähimmäisvaatimuksia, jotka VPN-verkkojen on täytettävä, jotta ne voidaan ottaa huomioon. Löydät nämä alta:

 • Suoratoistokyvyt: Ensinnäkin sinun on voitava katsoa ESPN verkossa. Keskity, kuinka tehokkaasti palveluntarjoaja ylittää alueelliset rajoitukset.
 • Nopeus ja luotettavuus: Virheetön suoratoisto vaatii melko suuria nopeuksia.
 • Tuetut sijainnit: ESPN:llä on erilaista sisältöä eri maille, joten palvelimien omistaminen kaikkialla maailmassa on valtava plussa. Lisäksi Yhdysvalloissa on osavaltiokohtaisia ​​pimentoja, jotka estävät sinua suoratoistamasta paikallisten joukkueidesi otteluita verkossa. Tämä tarkoittaa, että palvelimen läsnäolo Yhdysvalloissa on välttämättömyys.
 • Turvallisuus ja yksityisyys: Jotta verkkotoimintasi pysyisivät piilossa nuuskijoilta, suosittelemme vain VPN-verkkoja, joissa on 256-bittinen salaus, kirjautumattomuuskäytäntö ja suojaus DNS- ja IPv6-vuodoilta. Tämä on tietysti minimi, ja suosimme palveluntarjoajia, jotka menevät vielä pidemmälle.
 • Helppokäyttöisyys: Käytön tulisi olla riittävän helppoa aloittelijoille. Varmista, että palveluntarjoajalla on ilmainen, live-chat-pohjainen asiakastuki siltä varalta, että kohtaat ongelmia.
 • Hinta: Varmistaaksesi, että saat parhaimman hyötysuhteen maksamastasi palvelusta, vertaa tarjontaa muiden palveluntarjoajien kanssa ja valitse se, joka parhaiten vastaa omia tarpeitasi.