ESPN eli Entertainment and Sports Programming Network on maailman kuuluisin urheilua näyttävä televisiokanava. Se on noussut todella jättimäiseen suosioon niin Yhdysvalloissa kuin kaikkialla muuallakin maailmassa. Katsoit sitten Amerikkalaista jalkapalloa tai jääkiekkoa, ESPN on loistava vaihtoehto.

ESPN näyttää todellakin kaikki suosituimmat ottelut. Sille on ajan kanssa luotu lukemattomasti erilaisia sisar kanavia, joten voit olla varma, ettei sinulta jää yhtään tärkeää ottelua välistä. Tässä artikkelissa me tulemme tutustumaan tähän jättiläis televisiokanavaan monilla eri tavoilla. Me tulemme kertomaan itse kanavasta, ja myös sieltä otteluiden lataamisesta. Selvitämme miten voit ladata urheilua ESPN kanavalta, ja miksi haluaisit edes niin tehdä. Joten aloitetaan asiasta selvittäminen!

Tunnetko ESPN kanavan?

Ellet ole elänyt aivan kiven alla, olet varmasti kuullut ESPN kanavan nimen, vaikka et edes olisi urheilun suurin ystävä. ESPN kanava julkaistiin alkujaan vuoden 1979 syyskuussa, minkä jälkeen se on noussut tasaista tahtia yhdeksi kuuluisammaksi televisio kanavaksi.

Yhtiön perusti alkujaan Bill Rasmussen ja hänen poikansa Scott Rasmussen sekä Ed Egan. Koska kyseessä on Amerikkalainen televisiokanava, se keskittyy luonnollisesti lajeihin, jotka kiinnostavat amerikkalaisia katsojia. Kuitenkin vuosien aikana se on kasvanut hyvin paljon koossa, valloittaen myös muita aloja. Toisin sanoen nykyään siltä ja sen monilta sisar kanavilta voidaan katsoa todella monia eri otteluita eri lajeista.

Miten voit ladata otteluita ESPN kanavalta?

Nyt kun tiedät mikä ESPN kanava oikein on, aloitetaan selvittämään, miten voit ladata sieltä otteluita katsottavaksi. Tähän on olemassa monta eri vaihtoehtoa. Kaikista paras vaihtoehto on kuitenkin siihen tarkoitetun lataus ohjelmiston, kuten Audials, käyttäminen. Ne ovat helppoja ja turvallisia, joten ne sopivat kaikille.

Kun olet hankkinut itsellesi lataus ohjelmiston tietokoneellesi, voit aloittaa otteluiden lataamisen. Tämä tapahtuu todella helposti. Ensimmäisenä sinun pitää tietenkin siirtyä ESPN verkkosivustolle, sillä sieltä tulet lataamaan ottelun. Kun olet avannut sivuston, voit käynnistää lataus ohjelmiston. Kun olet tehnyt tämän, voit valita ESPN vaihtoehdon ohjelmistosta. Tämän ansiosta ohjelmisto tulee tietämään, miltä sivustolta aiot ladata videoita. Sen jälkeen voit vain aloittaa ottelun katsomisen. Lataus käynnistyy automaattisesti, joten sinun ei tarvitse jäädä katsomaan ottelua.

Lataus Ohjelmiston käyttämiseen sinun tulee käyttää tietokonetta. Tiedosto latautuu automaattisesti tietokoneellesi sopivana tiedostona. Täten se on jälkikäteen käytössäsi haluamallasi tavalla.

Miksi ladata katsottavaa ESPN kanavalta?

Kuten huomaat, otteluiden lataaminen tapahtuu todella yksinkertaisesti ja helposti. Mutta miksi haluaisit niin tehdä? Tähän on muutama erilainen syy.

Ensimmäisenä, on hyvin mahdollista, että ottelu tapahtuu aikaan, mikä ei ole sinulle otollisin. Koska ESPN näyttää ottelut suorana, näytettävä aika voi olla vaikka keskellä viikkoa kolmelta aamulla. Ellei kyseessä ole juuri sinulle todella tärkeä ottelu, on hyvin mahdollista, ettet halua valvoa yön yli katsomaan ottelua. Jos lataat ottelun laitteellesi, voit katsoa sen niin sanotusti ihmisten aikoihin. Tämä voikin olla todella mukava tapa vaikka aloittaa aamu!

Toinen syy on se, että sinun tulee olla joko television tai tietokoneen ääressä, internet yhteyteen kytkettynä, nähdäksesi ottelun. Koska ESPN toimii internetin avulla, et voi muuten nähdä ottelua. Tietenkin nykyään useimmin olemme aina yhteydessä internetiin tavalla tai toisella. Kuitenkin on hetkiä, jolloin tämä ei ole mahdollista. Jos esimerkiksi istut juuri lentokoneessa, kun sinulle tärkeä ottelu näytetään, et tule näkemään sitä. Voit asettaa ohjelmiston lataamaan ottelun ennen kuin lähdet, ja siellä se odottaa sinua kun pääset takaisin kotiin!

Katso otteluita millä vain laitteella!

Todellakin lataus ohjelmiston käyttö tarkoittaa sitä, että tiedosto ladataan tietokoneellesi. Tämä ei silti tarkoita sitä, että sinun olisi pakko käyttää tietokonetta ottelun katsomiseen.

Kun tiedosto on ladattu tietokoneellesi, voit lähettää sen mihin vain laitteeseen. Jos haluat katsoa ottelun puhelimesta tai tablet-laitteellasi, tämä on täysin mahdollista. Sinun tarvitsee vain lähettää tiedosto, ja pääset katsomaan sen missä vain haluat.

Onko otteluiden lataaminen turvallista?

On hyvä asia tiedostaa, ettei internet ole täysin turvallinen paikka, ja sen käyttöön liittyy aina tietynlaisia riskejä. Tästä syystä monet pohtivatkin sitä, onko ESPN otteluiden lataaminen laitteelle turvallista.

Tämä riippuu täysin sinusta. Jos käytät turvallista lataus menetelmää, kuten siihen tarkoitettua lataus ohjelmistoa, voit tehdä sen täysin turvallisesti. Ohjelmistot on suunniteltu niin, että tietokoneesi pidetään täysin turvassa. Sen ansiosta sinun ei tarvitse pelätä sitä, että tietokoneellesi ladattaisiin mitään ylimääräistä.

ESPN On nykyään Walt Disney Yhtiön omistama

ESPN on jo valmiiksi jättimäinen televisiokanava. Nykyään siitä omistaa jopa 80 % kaikille tuttu Walt Disney Company. Tämän ansiosta sinulle avautuu lukemattomasti muitakin mahdollisuuksia.

Jos päätät hankkia ESPN kanavan itsellesi, voit samalla hankkia itsellesi sekä Disney Plus että Hulu suoratoistopalvelut. Molemmat näistä sisältävät massiivisen paljon katsottavaa. Näiden kolmen ansiosta sinulla ei tule ikinä olemaan tylsää, vaan sinulla on aina jotain viihdyttävää katsottavaa.

Urheilun katsominen viihdyttää monia

Urheilua on seurattu vuosisatojen ajan. Erilaiset ottelut ovat kiinnostaneet kaikenlaisia ihmisiä, mutta ESPN kanavan kaltaiset vaihtoehdot ovat mahdollistaneet sen nostamisen aivan uudelle tasolle. Nykyään kuka vain voi päästä katsomaan kaikkia parhaimpia otteluita milloin vain missä vain. Vaikka asuisit toisella puolella maapalloa, voit silti päästä pitämään hauskaa katsomalla jännittäviä otteluita.