Moni pelaa nettipelejä nykyään älypuhelimellaan tai tablettitietokoneellaan ja tämä on tyypillistä varsinkin nuorten keskuudessa. Veikkaus, joka on ainoa suomalainen rahapelifirma, on myöskin kehittänyt pelaamista varten erillisen sovelluksen. Sovelluksen kautta pääsee pelaamaan Veikkauksen suosituimpia pelejä sekä vedonlyöntiä. Mitä hyviä ja huonoja puolia sovelluksessa on?

Veikkaus-sovellus tarjoaa sitä, mitä voi odottaakin

Veikkaus-sovellus on tunnetun suomalaisen rahapelijätin mobiilikasino, jossa pääsee pelaamaan Veikkauksen suosituimpia pelejä. Tunnetusti Veikkauksella pelataan varsinkin lottopelejä sekä vedonlyöntiä.

On loistavaa, että vanhat ja kokeneetkin rahapeliyritykset pyrkivät pysymään teknologian kehityksen mukana. Tilastojen mukaan tällä hetkellä jopa puolet nettipelaamisesta tapahtuu mobiilissa. Tämä ei ole yllättävää, kun nykyään laskujakin maksetaan puhelimella. Tietokoneen avaaminen on monelle pelaamisen ystävälle kovin vaivalloista, eikä konetta tule kannettua mukana kaikkialla.

Veikkaus-sovellus iPad-laitteelle löytyy luonnollisesti App Store –kaupasta, josta löytyvät kaikki muutkin iOS-laitteille tarkoitetut sovellukset.  

Parhaat Veikkaus-pelit yhdessä sovelluksessa

Veikkaus on hyvin monipuolinen pelifirma, jonka valikoimista löytyy pelejä sekä nuorten että vanhojen makuun. Koska pelien suunnitteluun on käytetty aikaa, voi pelaaja luottaa myös siihen, että pelikokemus on odotusten mukainen. Millaisia pelejä Veikkaus-sovelluksesta löytääkään?

Kolikkopelit ovat ehdottomasti Veikkauksen suosituimpia pelejä, sillä ne ovat hyvin yksinkertaisia ja viihdyttäviä. Nykyään on olemassa hyvin monenlaisia kolikkopeleissä, joista jokaisessa on oma teema sekä erikoisominaisuuksia. Sovelluksesta löytyy joitakin samoja kolikkopelejä kuin Veikkauksen peliautomaateista. Lisäksi Veikkaus ei ole unohtanut pöytä- ja korttipelejä, vaan klassinen pokeri löytyy myös Veikkaus-sovelluksen puolelta.

Veikkaus on tunnettu lotto-, keno- sekä eurojackpot-peleistään, jotka löytyvät myös sovelluksesta. Jos on aktiivinen onnenpelien pelaaja, pystyy numeroarvauksensa tekemään siis helposti suoraan mobiilissa. Sama pätee myös vedonlyöntiin ja Veikkauksen vedonlyöntilajien joukossa ovat esimerkiksi hevosurheilu, jääkiekko, jalkapallo sekä golf. Viime aikoina myös esport-lajien suosio on kasvanut huomattavasti.

Jos pelaa tiettyjä pelejä useamminkin, pystyy nämä pelit merkitsemään suosikeiksi Veikkaus-sovelluksessa. Näin peliä ei tarvitse joka kerta hakea erikseen.

Veikkaus-sovelluksen ilmaiset pelit

Veikkaus tarjoaa joidenkin pelien kokeilun mobiilissa myös täysin ilmaiseksi, jos pelejä ei aikaisemmin ole kokeillut. Ilmaiseksi voivat pelata erityisesti uudet asiakkaat, jotka vasta tutustuvat Veikkauksen pelivalikoimiin. Lisäksi varsinkin kolikkopelejä julkaistaan joka vuosi lisää, joten pelaajille pitää tarjota mahdollisuus kokeilla pelejä ilmaiseksi.

Kaikista peleistä ei ole mobiiliversiota

Suurin osa Veikkauksen peleistä on pystytty tuomaan myös mobiiliversioon, jolloin pelejä pystyy pelaamaan helposti tablettitietokoneellaan. On kuitenkin joitakin pelejä, joista ei ole vielä olemassa mobiiliversioita. Tämä pätee varsinkin pöytä- ja korttipeleihin, sillä ne ovat hieman monimutkaisempia kuin esimerkiksi kolikkopelit. Kehittämisen varaa siis on edelleen.

Veikkauspelit mukana iPadissa missä ikinä oletkaan menossa

Lataamalla Veikkaus-sovellus iPad-laitteelle pystyy suosikkipelejään pelaamaan milloin tahansa. Moni tykkää pelata esimerkiksi bussissa tai junassa, kun on matkalla töihin. IPad mahtuu kätevästi mukaan reppuun mille tahansa reissulle. Isommalla näytöllä on muutenkin mukavampi pelata kuin pienellä älypuhelimella. Parhaan pelikokemuksen saamiseksi näytön koolla on nimittäin merkittävä vaikutus.

Vastuullista pelaamista ei pidä unohtaa

Vaikka Veikkaus-pelien pelaaminen iPad-laitteella on mukavaa ja helppoa, ei pidä koskaan unohtaa vastuullisen pelaamisen merkitystä. Veikkaus on kyllä rahapeliyrityksenä vastuullisen pelaamisen edelläkävijä ja sovelluksessakin pelaajille on asetettu erilaisia pelirajoituksia. Näin pelaaminen ei karkaa yhtä helposti käsistä ja pelin ilo säilyy.

Yhteenveto

Veikkaus-sovellus on siis tehnyt suosittujen Veikkaus-pelien pelaamisesta helpompaa kuin koskaan aikaisemmin. Sovelluksesta löytyvät kolikkopelit, pokeri, onnenpelit sekä vedonlyönti, jotka ovat kaikki pelaajien suosikkeja Veikkauksen valikoimista. Veikkaus-sovellus voi tarjota mukavia pelihetkiä, kunhan vain osaa pelata viisaasti.