Ajotietueiden kirjoittaminen käsin voi olla sekä hankalaa että aikaa vievää. Sekä johtajille että työntekijöille on paljon muuta, mihin voit mieluummin käyttää aikaa ja energiaa. MiniFinderin sähköisen lokikirjan avulla matka rekisteröidään automaattisesti ja se yksinkertaistaa useita vaiheita koko liiketoiminnassa. Tällöin sinun ei tarvitse kirjoittaa jokaista kilometriä käsin, eikä sinun tarvitse huolehtia virheistä, jotka inhimillinen tekijä voi helposti tehdä.

GPS -tekniikkaan perustuvat digitaaliset ajolokit tallentavat automaattisesti tärkeät päivämäärät, kilometrit ja matka -ajat. Ajoneuvoihin asennetun tela -lähettimen avulla voit helposti merkitä jokaisen aseman yksityiseksi tai työmatkaksi. On myös mahdollista saada yleiskatsaus jälkikäteen ilman paljon ylimääräistä työtä. Tilastot kootaan automaattisesti ja näet suoraan kokoelman eri ajanjaksoista. Sinun ei tarvitse investoida energiaa tilastojen luomiseen, vaan näet täysin luotettavan yhteenvedon kaikista ajoetäisyyksistä ja niistä.

Ei ole väliä oletko työntekijä vai johtaja, millainen yritys se on, ja tehokkaan seurantajärjestelmän ja siihen liittyvän lokikirjan käyttö on korvaamatonta. Teknologian maailman ansiosta meidän ei enää tarvitse tuhlata tarpeetonta aikaa hallinnolliseen työhön, vaan voimme keskittyä todelliseen työhön. MiniFinder tarjoaa useita erilaisia ​​GPS -ratkaisuja, jotka yksinkertaistavat monien jokapäiväistä elämää, mukaan lukien heidän ajoneuvoratkaisunsa, jota monet pelaajat arvostavat. Heidän Zepto -seurantalaitteensa voidaan yhdistää useisiin eri ajoneuvoihin, ja sen avulla voit seurata sekä nykyisyyttä että menneisyyttä historiatoiminnon avulla.

Digitaalisen ajotietueen liittäminen GPS -järjestelmään tarjoaa korvaamattoman yleiskuvan yrityksen ajotavasta sekä pääsyn moniin tietoihin ajoetäisyyksistä ja ajoneuvojen toiminnasta. Se tarjoaa myös ylimääräistä turvallisuutta työntekijöille, missä heidän sijaintinsa voidaan helposti nähdä reaaliajassa, jos esimerkiksi onnettomuus sattuu ja sinun on nopeasti nähtävä ajoneuvon sijainti.

Ajoneuvoseurannan lisäksi MiniFinder tarjoaa myös sähköisiä ajolokeja, jotka voit ladata matkapuhelimeesi, tabletillesi tai tietokoneellesi. Siinä on kaikki ajolokien osalta tarvitsemasi ominaisuudet, ja järjestelmä on yksinkertaistanut työtä tuhansille käyttäjille. Yritysten ei pitäisi joutua keskittymään vääriin asioihin, etenkään silloin, kun se on niin helppoa tehdä toisella tehokkaammalla tavalla. Suuri plus on mahdollisuus käyttää aikaa ja rahaa liiketoiminnan kehittämiseen.

https://minifinder.fi/palvelut/kategoriat/sahkoinen-ajopaivakirja