Oletko valmis katsomaan amerikkalaista jalkapalloa suorana? Tässä kerromme, kuinka pääset katsomaan koko kauden pelit turvallisesti ja teräväpiirtona.

NFL-kausi 2022 on täydessä vauhdissa, täynnä jännittäviä käänteitä. Joukkueet kohtaavat toisensa ja panokset ovat kovat. Tämä amerikkalaisen jalkapallopelien, NFL, katsomisen perinne on rantautunut jo Suomeenkin saakka, mutta miten siitä pääsee nauttimaan parhaiten?

Tämän artikkelin avulla opit kuinka pääset katsomaan NFL-pelejä suoraan kotisohvalta, menettämättä sekuntiakaan jalkapallokaudesta!

NFL 2022

NFL-pelit ovat yksi Yhdysvaltojen suosituimmista televisioiduista urheilulajeista. Joka sunnuntai miljoonat amerikkalaiset virittäytyvät katsomaan suosikkijoukkueidensa otteluita. Tällä kaudella monet fanit ovat kuitenkin valinneet NFL-pelien suoratoiston verkossa sen sijaan, että katsoisivat niitä televisiosta.

NFL-pelien suoratoistoon verkossa on muutamia eri tapoja. Yksi suosituimmista menetelmistä on käyttää suoratoistopalvelua. Näiden palvelujen avulla voit suoratoistaa kaikki NFL-pelit suorana lähetyksenä ilman mainoksia. Ne tarjoavat myös vaihtoehtoja suoratoistoon puhelimella, tabletilla tai tietokoneella.

Suoratoistopalvelut toimivat vain katsojille, jotka sijaitsevat Yhdysvalloissa. Tämän takia katsojille, jotka haluavat katsoa pelejä Yhdysvaltojen ulkopuolella, on VPN-palvelu tähän ratkaisu. Voit lukea lisää mitä tulee miettiä, kun valitsee VPN-palvelua sivustolta parasvpn.org.

VPN:n avulla pääset katsomaan ohjelmia, jotka eivät näy Suomessa

Pelien toistamiseen Yhdysvaltojen ulkopuolella tarvitaan VPN, joka kumoaa ohjelmissa mahdollisesti olevat maarajoitukset, ja sen avulla pääset katsomaan sellaista sisältöä, joka ei normaalisti näkyisi Suomessa.

Jos etsit tapaa pitää henkilöllisyytesi ja tietosi turvassa verkossa, VPN on erinomainen vaihtoehto. VPN eli virtuaalinen yksityisverkko on ohjelmisto, jonka avulla voit luoda suojatun yhteyden toiseen verkkoon internetin kautta. Tämä tarkoittaa sitä, että kaikki tietoliikenteesi on salattua, jolloin kenenkään on paljon vaikeampi nuuskia toimintaasi tai varastaa tietojasi.

Normaalisti kun käyttää nettiä tavallisella yhteydellä palvelu pääsee lukemaan tarkan IP-osoitteesi. Tämän avulla se määrittää maantieteellisen sijaintisi. VPN:n avulla pääset vaihtamaan sinun maantieteellisen sijaintisi piilottamalla sen sijainnin palvelulta. Palvelu luulee sinun olevan virtuaalisessa verkossa, sillä VPN:n avulla laitteesi yhdistyy virtuaaliseen erillisverkkoon, eli siis melkein missä tahansa päin maailmaa.

Näin katsoaksesi NFL-pelejä tarjoaa VPN-palvelu mahdollisuuden tähän, sillä pelit näkyvät vain Yhdysvalloissa sijaitseville katsojille.

Miten aloittaa VPN-palvelun käyttö?

1. Rekisteröi ensin tili VPN-palveluun. Voit tehdä tämän heidän verkkosivustollaan.

2. Lataa ja asenna sitten VPN-sovellus.

3. Kun sovellus on asennettu, käynnistä se ja kirjaudu sisään tilisi tunnuksilla.

4. Valitse palvelimen sijainti luettelosta. Tässä NFL pelipassi-esimerkissä valitsemme Yhdysvallat.

5. Luo yhteys VPN-palvelimeen napsauttamalla Yhdistä-painiketta.

6. Siinä kaikki! Olet nyt yhteydessä VPN-palvelimeen ja liikennöintisi on salattu. Nauti lisääntyneestä yksityisyydestä ja turvallisuudesta verkossa ja nauti peleistä!

Jos katsot pelejä tietokoneen avulla, käytä Chromea, Firefoxia tai Edgeä parhaimman suoratoistoelämyksen takaamiseksi.

NFL-pelipassi

Yksi vaihtoehto NFL-pelien katsomiseen Yhdysvaltojen ulkopuolella on NFL pelipassi (NFH Game Pass). Se toistaa jokaisen pelin suorana ilman taukoja. Pystyt hankkimaan NFL-pelipassin maailmanlaajuisesti, mutta jotkut pelit ovat piilossa tietyissä paikoissa Eurooppaa ja hinnat vaihtelevat maittain. Nämä pelit näytetään VPN-palvelun kautta, jonka avulla saat NFL-pelit ruudullesi.

NFL pelipassi on National Football Leaguen (NFL) tarjoama suoratoistopalvelu, jonka avulla voit katsoa laitteellasi NFL:n pelejä suorana lähetyksenä ja tilauksesta, mukaan lukien NFL-kauden 2022 pelit. Se maksaa vuosittain, ja tilaus sisältää pääsyn kaikkiin markkinoiden ulkopuolisiin peleihin sekä kaikkien otteluiden uusinnat ja muun NFL-sisällön. Voit katsoa live-pelejä puhelimellasi, tietokoneella tai televisiosta NFL-sovelluksen avulla. Voit myös katsella kaikkien pelien uusintoja, kohokohtia ja muuta NFL-sisältöä.

Sinun kannattaa harkita NFL pelipassin käyttämistä NFL 2022 -kauden katsomiseen, sillä voit suoratoistaa kaikki pelit suorana lähetyksenä tai tilauksesta, eikä niissä ole mainoksia. Lisäksi voit katsoa menneiden pelien uusintoja ja kohokohtia. Palvelun käytöstä peritään maksu.

Muita vaihtoehtoja toistaa NFL-pelit VPN-palvelun kautta

Jotkut fanit voivat myös suoratoistaa NFL-pelejä verkossa verkkosivustojen tai sovellusten, kuten NBC Sportsin, CBS Sportsin tai ESPN:n, avulla. Nämä sivustot ja sovellukset tosin perivät yleensä maksun sisällön käytöstä. Ne tarjoavat kuitenkin usein ilmaisia kokeilujaksoja tai alennuksia maksaville asiakkaille.

Voit hyödyntää ilmaisia kokeilujaksoja useamman palvelun kautta, tarkoittaen että pääset katsomaan heidän palvelujaan ja tarjontaansa ilman, että sinun pitää maksaa aluksi mitään. Tässä on vain muutama vaihtoehto palveluille, jotka tarjoavat ilmaisen kokeilujakson:

DAZN: Voi olla, että sinun tulee antaa kanadalainen luottokortin numero, ja jos sinulla ei tällaista ole, voit tilata myös käyttäen seuraavia palveluita: PayPal, Apple-maksut, tai lahjakorttia käyttämällä. Suoratoistaaksesi NFL-pelejä VPN:n avulla DAZN-palvelusta, sinun tulee vain valita palvelimen kohteeksi Kanada ja DAZN toimii laitteellasi rekisteröitymisen jälkeen.

YouTube TV: Tämä tarjoaa seuraavia kanavia nähtäväksesi: CBS, ESPN, Fox ja NBC. YouTube tarjoaa todella monta kanavaa, jotka näyttävät NFL-pelejä. Tämäkin tilaus maksaa, mutta he tarjoavat kokeilukauden palvelulleen. Voi olla, että sinun tarvitsee antaa amerikkalainen postinumero, mutta se tarjoaa monta vaihtoehtoa maksamiseen. Katsoaksesi pelejä YouTube TV:n kautta, valitse VPN-palvelusta sijainniksi Yhdysvallat, rekisteröi YouTube TV-palveluun ja pelit voivat alkaa!

Peacock: Jos haluat päästä vain tunnelmaan, eikä sinulla ole tarvetta nähdä jokaista peliä, on Peacock oiva vaihtoehto. Se maksaa 5 dollaria / kuukausi, ja sen avulla näet NBC-kanavan sunnuntai-illan pelin, ja välillä torstai-illan pelejä sekä playoff-pelit. Nähdäksesi nämä pelit, valitse VPN-palvelusta sijainniksi Yhdysvallat ja rekisteröi itsesi käyttäjäksi Peacock-sivustolla.

Kaiken kaikkiaan tällä kaudella on monia eri tapoja streamata NFL-pelejä verkossa. Voit rentoutua ja laittaa popcornit tulemaan, sillä VPN:n avulla löytyy varmasti tarpeisiisi sopiva vaihtoehto.