VPN:t ovat hyvä tapa katsoa verkossa urheilutapahtumia, jotka on geoblokattu omalla alueellasi. Tarvitset vain VPN-tilauksen ja haluamasi urheiluohjelmiston tai -sovelluksen sisällön katsomiseen. Tässä artikkelissa näytämme, miten voit ottaa VPN:n käyttöön DAZN:ssä ja käyttää sitä urheilun suoratoistoon.

On olemassa monia hyvin tunnettuja verkkosivustoja, joiden avulla voit suoratoistaa urheilupelejä verkossa. Joitakin esimerkkejä ovat ESPN, CBS Sports ja Fox Sports. Kaikki nämä sivustot tarjoavat suoratoistoa peleistä, uusintoja ja kohokohtia. Niillä on myös monipuolinen kattaus kaikista tärkeimmistä urheilutapahtumista, joten voit seurata suosikkijoukkueitasi riippumatta siitä, missä ne pelaavat.

Yksi ehdottomista suosikeistamme on tutustua DAZN-verkkosivuston urheilutarjontaan. Se on vuonna 2015 perustettu sivusto, joka näyttää laajan ja ainutlaatuisen kattauksen urheiluun liittyviä ohjelmia yli 200 maasta. DAZN:n kautta pääset katsomaan urheilua verkon kautta maksamalla kuukausimaksun heidän tarjoamasta palvelusta. Se on maailman ensimmäinen suoratoistopalvelu omistettu pelkästään urheiluohjelmille, -dokumenteille ja live-urheilulle. Se näyttää maailmanlaajuisia taisteluotteluita, haastatteluja, arkistojen helmiä ja dokumentteja. Se toimii monessa maassa, mutta juuri Suomessa tätä varten tarvitsee VPN-palvelun. Lukeaksesi lisää, miten VPN toimii, käy sivustolla vpnsuomi.net.

Nyt kerromme, mitä urheilun suoratoisto on sekä ohjeistamme, kuinka pääset nauttimaan DAZN-sivuston tarjoamista palveluista Suomessa. Se on pienoisen vaivan arvoista, sillä se on todella hyvä vaihtoehto monipuolisen urheilun suoratoistoon.

Urheilun suoratoistaminen verkossa kaapelitelevisioon verrattuna

Urheilun suoratoisto verkossa mahdollistaa, että voit seurata suosikkipelejäsi ja -joukkueitasi jäämättä paitsi yhdestäkään pelistä toistamalla ne suorana tietokoneellasi tai mobiililaitteellasi. Sinun ei enää tarvitse maksaa kalliista kaapelitelevisiotilauksista, jotta voit nauttia kaikesta toiminnasta. Etsi vain verkkosivusto, joka lähettää urheilupelejä suorana lähetyksenä, ja olet valmis nauttimaan peleistä!

Urheilun suoratoisto on loistava tapa pysyä ajan tasalla uusimmista uutisista. Saat kaiken tarvittavan tiedon suosikkijoukkueistasi ja -pelaajistasi poistumatta kotoa, paljon monipuolisemmassa muodossa kuin perinteistä kaapelitelevisiota käyttäen. Lisäksi voit seurata suosikkijoukkueitasi mistä päin maailmaa tahansa. Enää ei kaapelitelevisio määrää, mitä otteluita sinä näet. Tarvitset vain internetyhteyden ja laitteen, jolla voit suoratoistaa pelejä verkossa. Sinun ei enää tarvitse jäädä paitsi ottelusta vain siksi, että olet matkoilla tai sijoitettuna ulkomailla.

Urheilun suoratoisto on paljon halvempaa kuin kaapelitelevision tilaaminen. Voit katsoa kaiken toiminnan ilmaiseksi tai murto-osalla kaapelin hinnasta. Suurella osilla suoratoistosivuista on ilmainen kokeilujakso, joten voit rauhassa tutustua tarjontaan, ja päättää mikä palveluista sopii parhaiten sinun tarpeisiisi. Lisäksi urheilun suoratoisto ei vaadi sopimusta, joten voit peruuttaa tilauksen milloin tahansa.

Urheilun suoratoisto käyttäen VPN:ää

Kaikki urheilun suoratoistopalvelut eivät toimi omassa sijainnissasi. VPN eli virtuaalinen yksityisverkko on arvokas väline urheilun suoratoistossa tässä tapauksessa. Tämä on loistava tapa katsella kaikkia suosikkiurheilulajejasi ja -tapahtumia ilman, että sinun tarvitsee huolehtia katkoksista tai maantieteellisistä rajoituksista. Käyttämällä VPN:ää voit peittää sijaintisi ja päästä käsiksi alueellasi estettyyn sisältöön.

Käyttämällä VPN:ää voit muodostaa yhteyden toisessa maassa sijaitsevaan palvelimeen ja päästä katsomaan urheilutapahtumien suoratoistoja, jotka eivät muuten olisi saatavilla omalla alueellasi. Suoratoistopalvelut nimittäin lukevat laitteesi IP-osoitteen, ja ne sisältävät usein maakohtaisia rajoituksia, jonka ulkopuolella palvelua ei voi toistaa. VPN on hyvä tapa katsoa urheilutapahtumia verkossa, jotka on geoblokattu alueellasi. Tarvitset vain VPN-tilauksen ja sopivan ohjelmiston tai sovelluksen tapahtuman katsomiseen.

Hieman alempana kerromme, miten VPN:n asentamalla voit käyttää DAZN-sivustoa urheilun suoratoistoon. Huomaa, että kaikki VPN:t eivät toimi kaikkien suoratoistopalvelujen kanssa. Jos sinulla on ongelmia urheilun suoratoistamisessa VPN:n avulla, ota yhteyttä palveluntarjoajaasi saadaksesi apua.

Kuinka suoratoistaa DAZN:iä netissä VPN:n avulla

DAZN:in suoratoistopalvelun avulla voit katsoa suosikkiurheilulajejasi poistumatta kotisohvaltasi. Voit katsoa suoraa urheilua, kohokohtia ja yksinoikeussisältöä kaikilla laitteillasi. DAZN tarjoaa kuukausitilauksen, jolla pääset käyttämään kaikkea premium-sisältöä.

Sinun on käytettävä VPN:ää kiertääksesi käytössä olevat maarajoitukset. Näin saat omalle ruudullesi kaikki urheiluun liittyvät ohjelmat, joiden näkemisestä muut vain haaveilevat, kuten MM-kisat, koripallo, nyrkkeily, skeittaaminen ja Valioliiga, ilman että joudut missaamaan minuuttiakaan!

Monet ihmiset etsivät tapoja katsoa DAZN-sivuston ohjelmia tuettujen maiden ulkopuolella, ja VPN on siihen paras tapa. Pääset käsiksi DAZN-ohjelmiin turvallisesti ja nopeasti VPN-palvelun avulla. Se on helppo asentaa ja se tarjoaa asiakastukea tarvittaessa. VPN:n avulla voit muodostaa yhteyden toisessa maassa sijaitsevaan palvelimeen, jolloin pääset katsomaan kaikkea kyseisessä maassa saatavilla olevaa sisältöä.

Aino keino, jos haluat katsoa DAZN:n suoratoistosisältöä, on käyttää VPN:ää geoblokkauksen ohittamiseen. Se on helpompaa kuin kuvittelet, tässä kerromme lyhyesti, kuinka saat DAZN-ohjelmat vaivattomasti laitteeseesi:

1. Aloittaaksesi urheilun suoratoisto DAZN-sivuston kautta, sinun on kirjauduttava VPN-palveluun. Valittavana on monia eri palveluntarjoajia, joten tee tutkimusta ja etsi tarpeisiisi sopiva palveluntarjoaja. Valitse sellainen, joka tarjoaa nopean ja luotettavan yhteyden sekä vankat turvaominaisuudet. Voit tutustua VPN:stä olevaan tietoon ja yleisesti esitettyihin kysymyksiin VPN:n käytöstä täällä: vpnsuomi.net. Kun olet rekisteröitynyt VPN-palveluun, sinun on ladattava ja asennettava ohjelmisto.

2. Avaa seuraavaksi VPN-ohjelmisto ja muodosta yhteys palvelimeen maassa, jossa haluamasi urheilusivusto tukee. DAZN toimii monessa maassa, mutta suosituksena on valita Yhdysvallat, Japani, Espanja, Italia, Itävalta, Saksa, Sveitsi tai Kanada, jotta pääset varmasti käsiksi kaikkeen sisältöön.

3. Kun yhteys on muodostettu, avaa DAZN-verkkosivusto, rekisteröidy ja aloita katselu!

Voit maksaa palvelun esim. käyttämällä PayPal:ia.